DSC_0005.JPG     DSC_0016.JPG

Ugye már kerested az interneten, hogy a hajad tónusa, a bőröd színe, és a szemeid színe alapján mi lehet az az évszekelméleti besorolás, ahová tartozol? És próbáltad már diagnosztizálni magad, hogy melyik testalkat típusba tartozol? Körte? Alma? Homokóra? Valami egészen más? A  YURKOV csoportos stílustréningjein ezekre a kérdésekre pontos választ fogsz kapni! Színkendők segítségével, tükör előtt, professzionális stílustanácsadó segítségével mindenkinek megnézzük, hogy a hideg vagy a meleg tónusok állnak jobban, illetve ősz, tavasz, tél vagy nyár típusba tartozik! ezen felül mindenkinél megnézzük, hogy milyen ékszerszín az, ami a legideálisabb: arany, ezüst, perzsgő, rosegold… A YURKOV által kidolgozott módszertan szerint pedig centi segítségével mindenkinek megállapítjuk a testalkatát, és pontosan megmutatjuk, hogy a testalkatához milyen szabások és stílus illik leginkább. Életre szóló élmény :)

A tréning ára: 19.000,-Ft +ÁFA.

JELENTKEZZ MOST! Ha most azt gondolod, hogy majd akkor jössz el a stílustréningre, amikor  jól érzed magad a bőrödben, AZONNAL JELENTKEZZ! A tréning után ugyanis garantáltan jobban fogod érezni magad!  

Következő Stílustréning időpontok a YURKOV Stílustréning Központban©

Következő időpontok:

2018. május 19. szombat (11.00-16.00) - BETELT!

2018. május 26. szombat (13.00-18.00) - BETELT!

2018. június 9. szombat (11.00-16.00)

2018. június 10. vasárnap (11.00-16.00)

2018. június 18. hétfő (10.00-15.00)

2018. június 23. szombat (9.00-14.00)

2018. június 28. csütörtök (10.00-15.00)

 

TEMATIKUS TRÉNINGÜNK • Hogyan alakítsd ki a KAPSZULAGARDRÓBODAT?

Hogyan alakíts ki változatos szetteket az alapdarabokból? Hogy építsd fel a gardróbodat? Hogyan tegyél valami sportossá, elegánssá, moderné, hogyan bánj a stílusemelekkel?

2018. június 5. kedd (16.30-21.00)

2018. június 11. hétfő (16.30-21.00)

 

 

Helyszín: A YURKOV Style Consulting, II. kerületi központja.

 ÉRDEKEL UGRÁS A WEBÁRUHÁZBA

 

YURKOV Stilustrening

 

Egyébként az egyik stílustréningünk után 4 héttel egy panaszlevelet kaptunk...

...és örültünk neki, úgy érezzük, kötelességünk veled is megosztani: 

“Nyílt panaszlevél a Stílustréningek ötletgazdájához, YURKOV Kovács Orsolyához és csapatához:

 

Kedves Orsi! 

Nemrégiben voltam nálatok stílustréningen. Egy szombat délelőtt volt. Már reggel, amikor csoportosan elkezdtünk beszélgetni, bemutatkozni, azt éreztem, hogy ebből nagy baj lesz, de mivel mindig befejezem, amit elkezdek, nem álltam fel és nem rohantam  haza. Lehet, hogy ez lett volna a legbiztonságosabb...

Most, hogy eltelt pár hét, megérett bennem az egész, mélységes felháborodásomat nyílt levélben írom meg nektek!  Egész életemben arra törekedtem, hogy éljem az életet, amit nekem szántak, amit tanultam gyerekkorom óta, mindig az volt fontos, hogy megfelelően teljesítsem a tőlem elvártakat. Ez nagy kihívás, eddig nagyon sok energiát öltem ebbe.  Gyakorlatilag az összes energiámat.

Aztán jött ez a stílustréning. A tréning utáni éjjel nem aludtam semmit. Annyit kaptam, annyi figyelmet, törődést, insprációt! Ez nem az én ritmusomnak való. Felrázott, csontvelőig. Egy nő, mint én, nem szokott ehhez, nem szokták nekem megmondani, hogy mi szép bennem, hogy mi áll jól, hogy mi az a pont, ahol én látszom! Hogy mik a színeim, hogyan lehet a személyes erőm megdöbbentően hatásos... Velejéig forgattátok fel az életem.  

Átalakítottam a gardróbom, a tanultaknak megfelelően. A férjem pár nap után nem ismert rám, csinos lettem, nem csak az utcán, otthon is. Feleség helyett újra a nő kezdett el mellette élni, a nő, aki újra kinyílt, magabiztos lett. Őrületes női energiák szabadultak fel bennem. Folyton ölelget és puszilgat. A többiről nem is beszélve :) Tudjátok ez mióta nem történt meg?!? Miattatok alig alszunk éjjelente!! 

A gyerekeim is elkezdtek érdeklődni a színek után, és kérdezik, hogy szerintem mi áll jól nekik. Egy hosszan tartó háborús időszakot zártam le ezzel a tréniggel, már nem kell velük vitatkoznom, hogy mit vegyenek fel, hiteles lettem előttük, és hisznek nekem! El sem hiszem!  Most viszont miattatok alakíthatom át az ő gardróbjukat is! 

A munkahelyemen egyre többször kapok dícséretet a ruháim miatt. A férfi kollegáimat határozottan le kell ráznom magamról, annyira udvarolnak! Nem is sejtik, milyen tudás birtokában vagyok! 

A tréning óta egyfolytában jár az agyam, már más embereket is nézek, milyen színeket viselnek, nézem, hogy mennyire szép rajtuk, vagy mennyire nem, és látom, hogy kinek mi áll jól és mi nem. Egy teljesen új látásmódot adtatok! Felforgattátok az életem! Már teljesen biztos vagyok benne, hogy képes vagyok elindítani azt a vállalkozást, amit régóta tervezek. És el tudom vinni magammal ebbe a vállalkozásba azt a tudást, amit adatatok. A színekről... Nagy változás előtt állok! És készen állok rá! 

Nyílt levelemet azért írtam meg nektek, hogy az én tapasztalamon keresztül más is láthassa: bizony a stílustréningetek nem következmények nélküli! Azért neveztem el Panaszlevélnek, mert hirtelenséggel jött a sodró átalakítási vágy, soha nem gondoltam, hogy bármi ki fog tudni mozdítani a megszokott életemből. Ha valaki elmegy a tréningetekre, számítania kell arra, hogy fordul az élete. Óriásit fordul! Nálam nagyon betaláltatok! 

Budapest, 2016. augusztus 30. 

Üdvözlettel, Kristánné V. Ildikó 

 

YURKOV stilustrening3

 

Ok, a YURKOV ezúton vállalja a felelősséget! És készen állunk, hogy minél több nőt rázzunk fel, készen állunk, hogy minél több nőnek megmutassuk: mi a szép benne, és mi áll jól neki. Köszönjük ez a személyes hangvételű leveled, Ildi! 

 

 

 

 

KAPCSOLAT

yurkov@yurkov.hu
hello@yurkov.hu

Magyarország:
+36-30-9-148-925

Kalifornia:
+415-860-6445

 

 

CÍMÜNK

YURKOV Kft.
Adószám: 23058901-2-41

Magyarország,
1024 Budapest,
Kis Rókus u. 21., fszt. 3.

Kalifornia,
95129 San Jose/Cupertino 
1035 S De Anza Blv.

 

|

TÉRKÉP

Térkép be

Bankkártyás fizetési szolgáltató: CIB Bank Zrt.

Elfogadott kártyák