Egy érzés. Egy végtelenül jó érzés. Amikor reggel belenézel a tükörbe, és szereted, amit és akit látsz. Egy érzés, hogy jól vagy, végre jól nézel ki. Hogy rengeteg erőd van. Hogy minden rendben van. Szeretnéd, ha minden napod így kezdődne? Egy tudatosan felépített gardrób tökéletes alappillére az ilyen reggeleknek. 

 

aYURKOV felso kep

 

STÍLUSTANÁCSADÁS

Ki ne lenne kíváncsi, hogy milyen színek állnak neki igazán jól? Hogy figyelembe véve az archoz közeli természetes adottságait, az évszakelmélet szerint hová tartozik, milyen típus: ősz, tavasz, tél, nyár? Ezzel kezdünk, amikor először eljössz hozzánk, a YURKOV Stúdiójába. Színkendők segítségével megnézzük, hogy a hideg vagy a meleg tónusok illenek hozzád, illetve melyik évszaktípus áll hozzád a legközelebb, és megbeszéljük, hogy ennek megfelelően milyen színeket, anyagokat, kiegészítőket, és ékszereket érdemes viselned. Miután megismered pontosan a színeidet, anyagiadat, fémeidet, kiegészítőidet, megnézzük, a YURKOV által kidolgozott módszertan szerint, centi segítségével, hogy melyik testalkattípus jellemzői találhatóak meg a te sziluettedben. A személyes stílustanácsadód pontosan megmutatja, hogy a testalkatodhoz milyen szabások és stílus illik leginkább. Életre szóló élmény :) 

Mindezek után könnyebbé válik a vásárlás, és tudatosabban, illetve magabiztosabban fogod a napi ruhadarabjaidat kiválasztani.

A szolgáltatás díja: 50.000,- Ft + ÁFA / fő ÉRDEKEL

Páros stílustanácsadás díja: 80.000,- Ft + ÁFA ÉRDEKEL

 

Stilustanacsadas 

Stilustanacsadas ffi

 

GARDRÓBRENDEZÉS

A gardróbrendezés stratégiai jelentőségű az új gardrób kialakítása előtt. A személyes stílustanácsadód vezet téged abban, hogy a gardróbodból kikerüljenek az olyan ruhadarabok, amik színben, stílusban és méretben nem illenek oda. Mindeközben a korábban tanultakat gyakorljátok: a saját gardróbodon keresztül kerülsz még közelebb a színeidhez, a színtónusaidhoz és a a neked legjobban álló szabásvonalakhoz. Egy gardrób kialakítása, ha stílustanácsadó segít benne, évekre elegendő muníciót ad az öltözködéshez!

A 2 órás gardróbrendezés díja: 40.000,- Ft + ÁFA / 2 óra ÉRDEKEL

 

Stilustanacsadas1

 

KÖZÖS VÁSÁRLÁS

A közös vásárlás előtt a személyes stílustanácsadód terepszemlére megy, hogy téged már célirányosan tudjon azokba a boltokba vinni, ahol a te színednek, testalkatodnak, személyiségednek és a pénztárcádnak megfelelő ruhadarabok várnak. Ilyenkor már figyelembe veszi azt is, ami a gardróbodból hiányzik. A vásárlás során pedig folyamatosan elmagyarázza neked, hogy melyik darab miért áll jól, mi, hogyan emel ki leginkább Téged. Az új darabokkal kiegészítjük a gardróbod, és évekre biztosítva lesz a magabiztos öltözködés!

A 2 órás közös vásárlás díja (mely természetesen nem tartalmazza a megvásárolt darabokat): 40.000,- Ft + ÁFA / 2 óra ÉRDEKEL

 

Stilustanacsadas4

 

EGYÉNI SMINKTANÁCSADÁS

A tanácsadás során Graff Dóra Make-up Artist a személyes stílustanácsadóddal egyeztetve elméleti és gyakolati technikákon keresztül mutatja meg a sminkelés trükkjeit a vendégünk egyéniségének, bőrtónusának, a hajának és szem színének megfelelően. Megtanítja az ecsethasználatot, az anyaghasználatot, a színeket alkalmazását a nappali és az esti smink készítése során. A sminktanácsadás nagy részét a gyakorlati oktatás teszi ki, így a vendégünk lépésről-lépésre sajátítja el és gyakorolja be a számára legoptimálisabb sminkek elkészítését.

Az egyéni sminktanácsadás minimum 3 óra, ára: 39.000,- Ft / 3 óra + ÁFA ÉRDEKEL

 

egyeni sminktanacsadas

 

EGYÉNI HAJSTÍLUS ÉS FRIZURA TANÁCSADÁS

Oros Boglárka hairstylist, a személyes stílustanácsadóddal egyeztetve a hajszerkezetednek, hajsűrűségednek, a hajad minőségének és arcformádnak megfelelően segít a legmegfelelőbb hajtónus megtalálásában és a hozzád leginkább illő frizura kiválasztásában. Segít az otthoni hajápolás megtervezésében, és az alap-frizurák elkészítésének trükkeit is elmeséli.

Az egyéni hajstílus és frizura tanácsadás (a festést nem, a vágást tartalmazza) minimum 3 óra, ára: 39.000,- Ft / 3 óra + ÁFA ÉRDEKEL

 hairsylist tanacsadas

 

 

 

 

KAPCSOLAT

yurkov@yurkov.hu
hello@yurkov.hu

Magyarország:
+36-30-9-148-925

Kalifornia:
+415-860-6445

 

 

CÍMÜNK

YURKOV Kft.
Adószám: 23058901-2-41

Magyarország,
1024 Budapest,
Kis Rókus u. 21., fszt. 3.

Kalifornia,
95129 San Jose/Cupertino 
1035 S De Anza Blv.

 

|

TÉRKÉP

Térkép be

Bankkártyás fizetési szolgáltató: CIB Bank Zrt.

Elfogadott kártyák