Ma már nemzetközi szinten eggyé vált a YURKOV név a stílussal, a személyes erővel és a hitelességgel. A YURKOV Szalonokban, mind Budapesten, mind San Francisco-ban egyetlen cél vezérli a YURKOV Stílustanácsadókat: az, hogy TE még jobban nézzél ki. Ugyanis mi tudjuk, hogy ha te még jobban nézel ki, akkor ettől nő az önbizalmad, és ezzel növelni tudod a TE saját személyes erődet. A YURKOV Csapat tagjai mindig a felszín mögé látnak, és tudják, hogy mi az, amit még láthatóbbá lehet tenni, hogy önazonos, hiteles megjelenésed elsöprő személyes erődet támogassa.

A YURKOV Stílustanácsadók különlegesek. Nem lehet bárki YURKOV Stílustanácsadó. Csak a szakma legjobbjai, akik kifejezetten finomak, alázatosak, mindemelett erőteljesek. A YURKOV Fashion Lounge szigorú követelményrendszert szerint válogatott, nemzetközileg elismert és kiemelkedő szaktanácsadó csapat, akik nagyon komoly és sikeres üzleti múlttal, illetve pszichológiai előképzettséggel rendelkeznek.

 

aYURKOV4

 

Kovacs Yurkov OrsiKovács Orsolya
YURKOV Fashion Lounge alapító,
A STÍLUSERŐ című könyv szerzője,
nemzetközi és nagyvállalati stílustanácsadási projektek

 

Varga TündeVarga Tunde
Integrál szemléletű YURKOV stílustanácsadó,
vezető stílustréner

 

Varga EdinaVarga Edina
Stílustréner, YURKOV stílustanácsadó

 

Mentsl GabriellaMentsl Gabriella
YURKOV Stílusszakértő, egyéni konzultációk

 

Graff DoraGraff Dóra
Make-up Artist

 

Oros BoglárkaOros Boglarka
Hairstylist

 

Ora Hasenfratz

Ora Hasenfratz

Fényképész, hazai és nemzetközi projektek

 

 

 

 

Tudjuk: a stílustanácsadási folyamat egy mély, érzékeny és személyes munkafolyamatA lelki folyamatok mellett a fizikai világ, fizikai test előnyeire, hátrányaira, a testképpel kapcsolatos beidegződések kimozdítására, színekkel kapcsolatos világkép tágítására kerül sor. A stílustanácsadás során kísérők vagyunk, nem vezetők. Ilyenkor nem stylistra van szüksége a vengégünknek, hiszen a stylist  a saját maga világát vetíti az alanyára, a stylist vezet, a saját ízlése szerint. Egy átalakulásban nem más világára van szükségünk, hanem a sajátunk felfedezésére. A stílustanácsadó a vendége számára szinte minden alkalommal egy új ajtót nyit, ami saját világának kitágult változatához vezeti őt el. Érzékeny és intim téma meglátni a lelket, az embert. Érzékeny és intim téma megmutatni azt. Ilyen esetben nem más ízlését szeretnénk magunkon látni, hanem saját magunkat, élettel telien. A saját minőségünket szeretnénk megjeleníteni, hogy az minden mozdulatunkban benne legyen, félelmek nélkül. Harmóniában, izgalmakkal teli világban. Egy stílustanácsadó segít kiragyogni a tömegből. Mi itt vagyunk Neked, mi Téged látunk!

 

 

KAPCSOLAT

yurkov@yurkov.hu
hello@yurkov.hu

Magyarország:
+36-30-9-148-925

Kalifornia:
+415-860-6445

 

 

CÍMÜNK

YURKOV Kft.
Adószám: 23058901-2-41

Magyarország,
1024 Budapest,
Kis Rókus u. 21., fszt. 3.

Kalifornia,
95129 San Jose/Cupertino 
1035 S De Anza Blv.

 

|

TÉRKÉP

Térkép be

Bankkártyás fizetési szolgáltató: CIB Bank Zrt.

Elfogadott kártyák